dimecres, 10 d’abril del 2013

Pastís amb crema i nata sense gluten


Primer de tot, moltes gràcies a tots per felicitar-me pel meu aniversari. I per celebrar-ho, aquí tenim el pastís de pa de pessic, nata, crema de cremar, granet d'ametlla i maduixes. I com els darrers dies, l'he fet per a totes les persones al.lèrgiques al gluten.

Elaboració:
Per començar hem de tenir la base del pa de pessic sense gluten.
Amb un ganivet de serreta es talla el pa de pessic per la meitat.
Farem la crema de cremar amb els mateixos ingredients.
Amb una espàtula posarem crema de cremar, tant a la part de sobre com a les parets. 
S'escalfa la pala de cremar, s'hi posa sucre, tant a les parets com a sobre i es crema. És millor tornar a posar-hi sucre i cremar-lo dues vegades.
Es posen 500 g de nata al mig i per fer els ornaments de sobre.
Posarem granet d'ametlla a les parets i amb la mànega pastissera posarem la nata a la part del mig.
Muntarem el pastís i l'adornarem amb maduixes.
En un cassó s'escalfa confitura d'albercoc amb una mica d'aigua i sucre. La deixem bullir i la passem per un colador per a que no hi hagi grumolls. Amb un pinzell es pinta el pastís per a que ens quedi ben brillant.
Amb la mànega pastissera l'adornem amb nata.
I fem les últimes fotos.
Tallat.
I un trosset.

I ja tenim un pastís d'aniversari. Es poden fer de xocolata, mantega, trufa o el que vulgueu. Són sense gluten i us quedaran boníssims.

12 comentaris:

  1. Caram, Ramon, aquest pastís té una pinta deliciosa, si és millor que els que podem comprar a la pastisseria! I sense gluten. Supera contreras, he he. Petons!

    ResponElimina
  2. quina pinta, aquesta recepta és per tenir-la en compte, sempre hi ha el moment que s'ha de fer un pastís sense gluten, i té molts números per ser un com aquest.

    ResponElimina
  3. Amb totes aquestes receptes no podre començar mai la "operación bikini"...jajaja
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Aquest pastís amb la crema cremada ha d'estar exquisit! Com bé ha dit na Marina, aquest pastís és de pastisseria! I sent sense gluten és ideal per a tots els gustos ^^
    Molts petons :D

    ResponElimina
  5. Nossa que Delicia!!!
    Parabéns e que a Felicidade deste dia se repita por muitos e muitos anos :0)
    Beijos Márcia (Brasil - Rio de Janeiro)
     
    http://decolherpracolher.blogspot.com

    ResponElimina
  6. oohh oohhh oohhh!!! em surten els ulls de les orbites!!! quina pinta! en serio te'n compro un!! petons

    ResponElimina
  7. que rico me encanta tu blog me quedo por aqui, y te invito a visitarme.

    www.dulcesbocaditos.blogspot.com
    www.recetasparaenamorar.blogspot.com

    ResponElimina
  8. Que rebonic! I que bo que deu ser!!!
    Gràcies perl pas a pas, jo sempre ho prefereixo, tot i que no sempre és imprescindible, però a mi em ve més de gust fer receptes i les tinc molt ben explicades.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  9. Ramon cada dia et superes !! No el trobem ni a les millors pastisseries. Ets un CRAK.
    Petons

    ResponElimina
  10. Enhorabona Ramon! t'hem atorgat el premi Best Blog! Un petó des de http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  11. Qué pastel tan fabuloso, ideal para celebrar una ocasión tan especial, enhorabuena!!!

    ResponElimina